egentid är viktigt

 
       
     
Jag har alltid varit en person som gillar att vara själv och har inget större behov av att ha mycket människor runt mig hela tiden. Jag jobbar bra i mitt eget sällskap och kan verkligen njuta av det. Efter en dag med massa människor kan jag känna att jag behöver lite egen tid för att bara slappna av. Det finns också människor som verkligen hatar att vara själva vilket jag förstår, alla är vi olika.
 
Nu har jag och Daniel bott tillsammans lite mera än en månad och jag märker att min egentid har glömts bort lite. Även fast jag har egentid när han är i jobbet och jag är hemma så är det inte riktigt samma sak eftersom jag måste plugga och göra andra uppgifter under den tiden. Jag ska verkligen försöka att bli bättre med att ta mig tiden att bara läsa en bok, kolla en serie eller vad som känns lockande i stunden när jag känner för det. Men jag ska också ta vara på tiden då jag umgås med nära och kära för det finns nog inget bättre än det! 
 
Människor kommer och går i ditt liv så att kunna njuta av ditt eget sällskap är väldigt viktigt. Du är den enda som till 100 % förstår och vet vad som pågår i ditt liv. Ingen annan kan ta det ifrån dig och endast du vet vad som är rätt i stunden. Så se till att prioritera dig själv emellanåt också även fast andra kanske tycker att du borde prioritera annat. 
 
Kram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback