drömmer

Här kommer nu ett inlägg med lite bilder och en motivering till varför jag skulle vilja åka till dessa tre ställen. Det finns nog tiotals flera men kan fixa ihop flera liknande inlägg någon annan gång om ni gillar dem. Kommentera isåfall! :)
           
        
För det första vem vill inte åka till New York? En stad som jag drömt om att få åka till i många år. Där spelades en av mina favoritserier in, Gossip Girl. Att få promenera på Brooklyn Bridge i soluppgången för att ta en brunch på andra sidan. Så fort jag har råd så kommer jag åka hit med någon och uppleva alla dessa sakerna. Helst på våren då trädena blommar och solen värmer. 
         
Ögruppen väst om USA där palmerna bor. Allting verkar så fritt och ljuvligt på Hawaii. Skulle jag få åka dit så skulle jag hajka och hyra en bil för att ta mig runt. Sen måste man självklart hinna drika ur färska kokosnötter och lata sig på stranden. Sitta och avnjuta en middag på stranden medan solen långsamt sjunker ner under horisonten. 
 
        
Att bo på vattnet i Indiska oceanen, känns lite läskigt men på samma gång inte. Det underbart turkosa vattnet som är sååå himla instagramvänligt (haha). Solnedgångar, drinkar och snorkling. Usch va underbart det skulle vara! Bara att jobba vidare i hopp om att en dag ha råd. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback