Lucka 7

    
Idag vill jag dela med mig lite inspiration på hur man kan dekorera sitt rum för att få lite mera julkänsla. Själv har jag ännu inte pyntat något förutom att jag satt upp julstjärnan i fönstret. Snart ska jag nog plocka fram lite annat pynt också bara jag har lite tid över. 
    
 
     
Stearinljus och doftljus kan aldrig bli fel. Det maxar myssnivån varenda gång, iallafall tycker jag det. Rött och vitt är måsten under decembermånad och att byta lakan är ett lätt sätt att skapa julstämning. Doft är något som jag iallafall fokuserar mycket på under den här tiden. Julblommor och doftande julpynt måste finnas! Hyacinter och apelsiner dekorerade med nejlikor doftar båda underbart gott. 
    
 
      
Här ser ni lite mera blommor och ljus men också ljusslingor. De kan användas på många olika sätt vilket är en mycket positiv. Jag skulle borda skaffa mig en men har bara inte kommit mig för. Vill man inte ha en julstjärna i fönstret som jag så kan man ju pyssla olika snöflingor som man sedan fäster på fönstret. Pyssel är också ett måste under juletider. Kuddfodral är också en sak som är lätt att byta beroede på högtider och årstider. 
 
Jag hoppas att ni hittade något som ni kunde ta till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback