torsdagshockey


     
Har gått och kärat ner mig i marmor precis som alla andra. Igår började jag med körlektion i simulatorn (boring!) sen skola och sist mys med min älskling. Idag har jag varit i skolan, till läkare, umgåtts med Daniel och nu sitter vi i ishallen. Håller tummarna för en vinst!

tjugofemte

 
     
Nu blev det en kort paus igen och det för att jag hade två prov som jag verkligen var tvungen att plugga på. Matematik igår och samhällslära idag men nu är det äntligen över! Nu är det ett bra tag tills jag måste skriva prov igen vilket är skönt. Idag var jag i Vasa till halv sju för efter skolan hade jag först körlektion och sedan teorilektion vilken var min sista, wiihoo! Nu ska jag mysa med min sjukling så vi hörs. 

saturday

 
Idag har det kommit lite mera snö men längtar så tills det blir helt vitt
   
Igår skrev jag ett historiaprov, hade körlektion och sedan mötte jag upp mina vänner. Vi handlade julklappar och det är så skönt att vara ute i god tid. Förra året blev det nämnligen aningen bråttom... Myste framför Idol hela kvällen och imorse sov vi till kl. 10. Idag har jag läst läxor, varit och tvättat bilen och nu kom vi nyss hem från Neste efter att ha varit på kaffe. Inga planer för kvällen så vi får väl se vad som händer. :)

perfection

      
Ben Winston måste vara bästa regissören ever! Hans videor passar så bra med låten och man berörs verkligen. Är så glad över att killarna kommer till Finland nästa sommar. Det blir ett äventyr med syrran, Fanny och hennes syster. Det ska bli riktigt roligt. 

bangs again?

Känner ni igen emojiaporna? :D Kollade genom gamla bilder och började sakna min pannlugg en aning...
     
Tog en lång sovmorgon imorse eftersom jag var ledig och allt. Har dock spenderat mestadels av dagen framför läxor och provläsning. På eftermiddagen var vi in till stan och köpte något som jag verkligen ser framemot att börja använda. Ikväll har jag varit och myst med några tjejer på 4H kontoret och väntar för tillfället på pojkvännen. Imorgon står en modersmålspresentation, möte och möjligtvis ishockey på schemat. 

kort blev lång

 
      
Dagen blev inte riktigt som planerat. Först skrev jag ett engelskaprov och sen fick jag veta att jag skulle ställa upp i debattävlingen eftersom en av deltagarna var borta. Hann med en körlektion innan vi samlades i Vasa Gymnasium. Ikväll har jag läst på prov, jobbat och kollat ph. Nu ska vi sova och imorgon ska jag försöka njuta av att vara ledig även om jag har en del läxor som måste göras. 

day 1

 
Söndagen bestod av provläsning och lite mys innan läggdax. Idag skrevs första av 6 prov och jag vet inte alls hur det gick. Känns inte så jättebra men man vet aldrig. Ikväll har jag läst på engelskan och spenderat tid med Daniel. Nu ska jag sätta undan datorn, godnatt!

weekend

 
     
Igår började jag helgen med att äntligen träffa mina tjejer som jag inte sett på evigheter. Vi kollade If I Stay och sen låg vi och skrattade och chillade. Daniel hämtade mig och det blev en myskväll framför film. Jag kollade dock inte så mycket för var så himla trött. Idag har vi varit till Tervajoki och Vasa på biljakt. Efter 2 veckors paus blev det att åka till ishallen på match. Resten av kvällen är oplanerad. 


imorgon är det fredag

 
Saknar min gråa jacka, den är som bortblåst. :(
      
Idag var det tidigt morgon som gällde och var inte alls taggad att stiga upp. Det blev endast tre lektioner för jag orkade inte mer, kändes som att jag skulle hosta ut mina lungor och huvudet höll på att sprängas. Sedan jag kom hem har jag legat i sängen och läst bloggar men också lagat lite läxor. Nästa vecka börjar provveckan och jag vet inte om jag är missnöjd över det eller inte. Nu ska jag fixa undan de sista läxorna så att jag kan spendera resten av kvällen med min pojkvän. 

webcam

 
 
     
Oops! Nu blev det tomt här igen i flera dagar... Jag har ångest över att jag inte bloggat men har inte hunnit. Vi har haft flera inlämningar och förhör nu de senaste dagarna så därför har tiden inte räckt till. Idag är det onsdag vilket betyder halvvägs till helgen. Tyvärr ser jag inte riktigt fram emot helgen eftersom provveckan börjar på måndagen... Bara att bita ihop och hoppas att den passerar snabbt. 

torsdag idag

 
     
Ingen sömn och en tidig morgon passade ju bra ihop måste jag säga... Idag var en lång och jobbig skoldag men till sist tog den slut. När jag äntligen kom hem var jag lite slö innan jag tog tag i läxor. Har suttit med det hela kvällen och nu väntar jag på att älskligen ska komma hit. Då blir det mys och sen i sängs, tur att vi har självstudier imorgon! 

femte november

 
Fin morgon imorse
     
Igår var det skola, jobb och läxor som gällde. Idag började jag dagen med körlektion och sen en vanlig lektion innan vi gick till Academill för att lyssna på några föreläsningar om framtiden. Jag hade förberett mig på att det skulle vara aningen tråkigt men det var riktigt intressant! Efter skolan lämnade jag i stan och väntade på Daniel. Vi shoppade lite och åt mat innan vi for hem. Nu börjar det bli dax för sängen, godnatt!

I'm back!

 
 
     
Här har det stått tomt över en vecka nu, orsaken är nog inget annat än att motivationen saknas. Har inte orkat logga in och berätta om min vardag. Massa läxor och lite jobb bestod veckan av. Fredagen spenderades i ishallen och hem kom jag med ett leende på läpparna. Vinst! Vi blev för trötta för att åka på fest så myste framför tv:n istället. November är redan här och nu är det mindre än 2 månader tills jag fyller 18. På lördagen blev det inflyttningsfest och vi hade riktigt kul. Igår däremot var det inte lika kul... Nu är det måndag igen och jag har varit i skolan och fixat lite läxor. Kort sammanfattning om en längre tid.