känslor

   
Jag hatar att det inte blev du och jag. Att få somna i någons armar är en underbar känsla, men något som är ännu bättre är att veta att man är behövd. Det tar så jävla ont efter att man lagt ner tid på en person så bestämmer de plötligt att de inte vill längre. När man får höra orden det kommer inte bli vi skär det i hjärtat som en kniv. Jag är dock glad över att det tog slut innan jag gav bort mitt hjärta. Jag säger att jag förstår dig men saken är den att jag verkligen inte förstår hur du tänker. Gör det mig till en idiot? 
 
En sak som gör saken lättare är att påminna sig själv om att världen inte kommer gå under och det kommer absolut inte spela någon roll om 10 jävla år. Då kanske jag hittat någon som verkligen är menad för mig, jag kanske bor på en annan kontinent och jobbar med något som jag älskar mer än något annat. Livet kommer inte alltid vara lätt men en dag kommer det finnas någon som gör det aningen lättare.
 
Man måste också komma ihåg att det kanske gör ont just nu men det finns människor som har det 100x värre. Det finns människor som har det så jobbigt att de verkligen inte vill leva längre. Folk som inte har mat för dagen eller har ett tak att sova under.  Det är kanske inte meningen att kärleken ska vara en del av livet just nu och det är bara att acceptera, en dag kommer det bli min och också din tur. 
 
Saken jag vill komma fram till är egentligen allt som står i inlägget men viktigast är nog att komma ihåg att om någon inte behöver en så behöver man verkligen inte dem. Kärlek är inte allt i livet och tiden kommer läka alla sår vare sig man tror det eller inte. Jag väljer nuförtiden om jag vill göra dagen till bra eller dålig. Varför ska man då välja att göra den dålig om man har möjlighet att göra den bra. Jag hittar lycka i små saker som man ofta måste påminnas om, att få sova lite längre eller att skratta åt något meningslöst men en fin vän. Tänk efter nästa gång någon/något gör dig ledsen, kan du själv göra något åt saken? Svaret är oftast ja. ♥
 
 
 

Kommentarer
Märta säger:

Oj finaste Erika. ♥ Otroligt starkt och fint skrivet av dig. Hör av dig om du känner för att prata. Kram!

Svar: Tack älskling ♥ Kram på dej me!
Erika Cecilia

2014-02-05 | 17:40:15
Bloggadress: http://martas.blogg.se
Izabella Fant säger:

Fan va bra att du ändå kan tänka sådär positivt fast det känns jobbigt. You go girl!!

Svar: Tack Bella!! :)
Erika Cecilia

2014-02-05 | 21:58:47
Bloggadress: http://yllekristall.blogg.se/
Fanny säger:

ååh så fint och inspirerande skrivet! och så himla bra att du kan vara positiv fast det inte är så lätt, massor med kramar från mej!

Svar: Tack Fanny!!
Erika Cecilia

2014-02-08 | 10:56:02
Bloggadress: http://fannyh.webblogg.se
Petra säger:

💗

2014-05-23 | 00:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback