en weekend i Umeå

En regnig dag som denna kan vi blicka tillbaka till vår weekendtrip till Umeå. Resan var en födelsedagspresent från mig till Daniel och det var så mysigt att bara komma bort från det vardagliga för en stund. Jag visade er redan vad jag shoppade i sminkväg men snart ska ni också få se allt som vi köpte till hemmet. 
 
 
 
  
 
Det var tidig väckning som gällde eftersom båten lämnade hamnen vid nio. Mamsen skjutsade oss till Vasklot så vi slapp ta egen bil dit. Under båtresan så gjorde jag lite skoluppgifter och så spelade vi både kort och yatzy. När vi anlände till Umeå var det lite blåsigt men också soligt. 
 
 
  
  
 
 
     
Vi hoppade av bussen vid Avion och Ikea då vi kom från båten vilket gick riktigt smidigt. Pausade med lunch på Max och avslutade inne på Ikea och Willys innan vi for in till centrum. Vi bodde på högsta våningen och hade en superfin utsikt över älven. På fredagskvällen bestämde vi oss för att äta middag på Allstar och vi var verkligen mätta och belåtna när vi gick därifrån. Recommend recommend! 
 
 
 
 
 
     
På lördagen bar jag inte med mig kameran så har typ inga bilder från den dagen. Vi strosade runt på stan hela dagen och sparade våra större inköp till senare delen av dagen så vi inte skulle bli tvugna att bära på dem så länge. Vid 16.30 hämtade vi våra saker från hotellet och traskade till bussen. Väl på båten så bänkade vi oss på A la Carte:n och åt en trerättesmiddag. En bra get away var det och jag längtar redan till nästa resa som ännu inte existerar haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback