recap: weekend

 
  
      
Här kommer en liten recap av helgen eftersom jag endast har publicerat andra inlägg under helgen.
Fredag: På fredagen bloggade jag ju och nör vi hade ätit vår mumsiga middag så hoppade jag i bilen och for till Fanny som for till Mallorca på lördagen. Vi umgicks hela gänget minus Tobbe som endast kom in en sväng när han kom från militären. Stolt var jag som för första gången klarade av att fixa Fannys rubikskub. Innan jag åkte hem så for jag en sväng till Tuvas för att säga adjö till syrran också eftersom hon tog sitt pick och pack till Sverige för åtminstone 2 månader. 
      
 
 
     
Lördag: Jag vaknade tidigt men valde att somna om och njuta av en ledig helg. Efter att vi hade ätit frukost så fixade vi oss och drog till stan för att Daniel skulle shoppa lite grejjs. När vi kom hem fixade vi mat och sedan letade vi oss till ishallen för ishockey som jag redan bloggat om. På kvällen kom våra vänner på besök, trevligt vare. 
 
 
 
 
      
Söndag: Vi var väldigt sega från morgonen och det kändes som att halva dagen hade gått innan man hade stigit upp eftersom vi övergick till sommartid. Iallafall så for vi ut och körde till Daniels villa i finvädret. Pizza på tacobotten stod på menyn och vi hann inte mycket annat än äta så hoppade vi i bilen igen för att styra kosan mot Härkmeri. Daniels kusin har fyllt 18 så vi var bjudna på kalas och mums vilken kalasbuffé dom hade dukat upp. När vi kom hem kröp jag upp i soffan och kollade tv medans Daniel var på träning. Och det var den helgen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback