årsresumé del 3

Så var det dags för sista delen i min årsresumé, från september till december. Hela hösten har varit fullspäckad så det är verkligen varit behövligt med ett jullov fast vi har haft mycket nu under ledigheten också. Som tur är så har jag hela två veckor kvar att få vila och ladda upp inför vårterminen. 
 
SEPTEMBER
I september började skolan på allvar med både föreläsningar och massa evenemang varje vecka, bl.a. gulisintagningen. Vi firade Natasha lite i efterskott och Anni fyllde år vilket också firades med kalas och presenter. Ishockeysäsongen körde igång först i Vasa och i början på oktober i Malax. Vi hade också en fest med massa trevliga människor, ser framemot de kommande årens årliga fest. 
 
 
 
 
 
 
 
     
OKTOBER
I oktober fyllde min kära syster 18 år så det firades självklart. Det blev också lite jobb och två bankkvällar från skolan. Jag var på flera arbetsintervjuer men det har inte gått hela vägen, kanske det var meningen och att jag hittar det perfekta jobbet så småning om. Vi i EAG jobbade mycket med spexet som ägde rum i början på november. 
  
 
 
 
 
NOVEMBER
I november hade jag fullt upp många av månadens dagar. Jag var på en kundkväll till Marimekko, spexet som jag talade om och så fick jag vara en del av Galateamet som styrde Galan 2016 vilket var såå roligt. Fanny ordnade en mumsig brunch som ett litet adjö till Natasha som skulle spendera 5 hela veckor på Malta. Vi firade också Daniels mormor vid Solf Gästgiveri och fortsatte pynja i lägenheten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
DECEMBER
 
Årets sista månad bestod av stressiga dagar med mycket skolarbete och lite tid till annat. SSHV:s årsfest ägde rum och också sillizen som jag slet så hårt med, alla verkade nöjda efteråt så det kändes bra. Jag och Fanny besökte Tammerfors för en planeringsdag inför firandet av Finland 100 år med 4H. Peppe Öhman föreläste i Vasa och sen for vi ut på OhiOn. Jag skrev flera tenter innan julen, sen firades det traditionsenligt med släkt och vänner hela julhelgen. Men det bästa av allt var ju att jag och Daniel blev sambos! ♥
 
 
    
 
 
 
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback