årsresumé del 2

Så kommer vi till del 2 av min årsresumé, från maj till augusti.
 
MAJ
I maj firade vi Tobbe och senare också Fanny, solen sken och vi var alla på superbra humör. Grillsäsongen inleddes med och det är lika gott varje år. I maj gick jag också prepkursen till Hanken, två tunga veckor men det lönade ju sig. Jag var också och fotograferade min studentkort med Anna, lite kyligt men det gick. Sorgligast den här månaden var att vår älskade Mette lämnade oss och tog sig till hundhimlen. 
    
 
 
 
 
 
 
 
JUNI
Största händelseni juni var ju självklart att jag och alla mina fina vänner tog studenten. En underbar dag som firades och kommer finnas kvar länge i minnet. Vi spenderade mycket tid på villan i solen och där spenderades också midsommar, både vid Daniels villa och på vår. Den årliga matskolan ägde självklart rum första veckan av sommarlovet också. 
     
 
 
 
 
 
      
JULI
 
I juli hann jag med mycket tycker jag. Vi var på KPO:s 110-årsfest från jobbet, ÖK hade sin årliga sommarfest, vi hade kräftskiva med släkten, tomatkarnevalen i Närpes och så blev det en trip till Umeå med familjen med Diggiloo och shopping. Sen var vi också på bostadsmässan eftersom vi hade börjat fundera på lägenhet vilket inte många visste av. Mellan allt detta så var vi på villan och jag jobbade en hel del. 
 
 
 
 
 
 
 
     
AUGUSTI
I augusti njöt vi av sensommaren med badtunnekvällar i gott sällskap och firade Emilia på Faros. Mami och papi blev faddrar igen då Adele döptes. Vi hade kräftskiva med en hel drös tjejer och så blev det några utgångar, både i Vasa och på danser. Daniel köpte lägenhet och vi började på med det som idag är vårt hem. Jag började också skolan igen med denna gång en helt ny skola med helt nya människor.
 
      
 
  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback