årsresumé del 1

Tänkte göra en liten sammanfattning av året som verkligen inte har varit mitt bästa bloggår. Det har varit mycket annat som tagit upp all min tid men jag ska försöka hinna med lite mer bloggning under nästa år för det är verkligen roligt att kunna gå tillbaka och se vad man gjort. Vi börjar med de 4 första månaderna och sen kommer två delar till imorgon och på måndag. 
    
JANUARI
Jag fyllde 19 år och firade det med både vänner och familj, började med kalas och avslutade med ost och vin. Sedan i slutet av månaden hade vi en sitz med massa andra gymnasier och det var riktigt roligt att få festa med mina vänner. 
     
 
 
 
 
     
FEBRUARI
I slutet av januari for vi till Mexico hela familjen för att fira mamsen och njuta av lite ledighet. Dagen efter hemkomst for vi på 90's festival till ishallen. Det blev också mycket plugg eftersom studentskrivningarna närmade sig med stormsteg. Sista skoldagen i gymnasiet avklarades och penkkis firades. 
    
 
 
 
 
 
 
 
    
MARS
 
I mars hände inte så supermycket pga. studentskrivningarna. Jag pluggade och skrev studentprov om vart annat. Vi hann också vara ut till villan en sväng, jag och vännerna hade spelkväll och påsken firades med nära och kära. 
 
 
 
 
 
 
     
APRIL
I april blev det mycket kulturella saker. Vi var på Hitz 2016 i Bygdegården, Club Ernst var jag på med Fanny och så var vi också på en föreläsning tillsammans som ordnats av Vasabladet. Jag hann ha en liten paus från allt läsande men började ändå ganska snabbt plugga till inträdesprovet till Hanken. 
 
 
 
 
 
 
    
To be continued...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback